Om Simpli

Simpli er Danmarks nye online on-demand platform, som ønsker at samle rengøringsbranchen ét sted for den enkelte kunde. Vi vil skabe muligheden for, at du altid kan finde præcis den hjælp, der matcher dine unikke behov for rengøring. Dette er vores mission.
 
Simpli er ikke et rengøringsfirma; vi hyrer eller ansætter ingen rengøringsfolk og blander os ikke i rengøringsfirmaers prissætninger. Vores vision er at udvikle og optimere branchen, således at den i højere grad kan imødekomme kunders behov. Vi ser ikke os selv som konkurrent til eksisterende rengøringsfirmaer, men ønsker derimod at hjælpe netop disse med at optimere deres services og finde flere kunder ved at matche dem på profil og serviceudbud. 
 
Herved tegnes et billede af vores mål: at blive den bedste platform for rengøring for almindelige mennesker med et dagligdagsbehov, og give dem muligheden for selv at vælge ud fra egne valgte parametre - såsom pris, ratings og service.
 
Samtidig skaber vi et nyt salgs- og marketingvindue for det professionelle rengøringsfirma i den etablerede branche, der ønsker at finde nye måder at møde kunder på.