JOBS

Simpli søger talentfuld online marketing-praktikant til vores nye app
Er du kreativ, proaktiv og skarp til kommunikation og online marketing? Så har du chancen for at blive del af noget stort og være med til at arbejde med de bedste i branchen! Simpli er en startup-virksomhed i Aalborg i rivende udvikling. Vi er et lille team med store ambitioner. Og vi søger lige nu en talentfuld online markting praktikant til vores nye app Simpli (kommer på App Store til august 2017).
Hvem er du?
Vi forestiller os at du måske læser Kommunikation, Interaktive Digitale Medier, Oplevelsesdesign eller et lignende studie på Aalborg Universitet. Du brænder for formidling, online marketing, konceptudvikling og den nyeste teknologi - og du er ikke bleg for at vise det! Du skal være knivskarp til Social Media og herudover er det et plus, hvis du kender til Google Analytics & Google AdWords samt har erfaring med SEO - men det er ikke et krav. Det er en fordel at du har kendskab til Adobe InDesign og Photoshop.
Opgaverne kan veksle men kan bl.a. handle om:
 • Sociale Medier
 • SEO
 • Kommunikationsstrategi
 • Grafisk design
 • Online annoncering
 • Tekstforfatning (artikler, kundehistorier etc.)
 • Har du et særligt talent? (PR, videohaj, fotograf, app udvikling, programmering, ?)
Hvad kan vi tilbyde?
Vores praktikforløb giver dig relevant og spændende arbejde på dit CV. 

Simpli har i dag én udviklingsansvarlig, én salgsansvarlig og én marketingansvarlig samt én studiemedarbejder. Da vi endnu er i opstartsfasen, kan vi ikke tilbyde løn. Pt. arbejder alle i vores team ulønnet, men kendetegnet er entusiasme og engagement med stort E! Vi er meget fleksible ift. arbejdstider og vi forestiller os et praktikforløb på 3-6 måneder med start i efteråret 2017.

Din mening bliver hørt og vi forventer, at du leverer varen. Til gengæld får du tid til at lære, og du bliver trænet i “det rigtige arbejdsliv” samt tilknyttet et spændende udviklingsprojekt.

For den rette kandidat er der gode muligheder for senere, at blive ansat som timelønnet ved siden af studiet, eller endda fuldtidsansat.
Interesseret I at høre mere?
Er du interesseret så send din ansøgning og CV på mail hurtigst muligt. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Mia og skrive på e-mail: mi@simpliapp.dk eller ringe på Tlf.: 29938148.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Simpli søger talentfulde praktikanter til udvikling og programmering af vores app
Er du en af de bedste på din årgang? Så har du nu chancen for at blive en del af noget stort og være med til at arbejde med de bedste i branchen! Simpli er en startup-virksomhed i Aalborg i rivende udvikling. Vi er et lille team med store ambitioner. Og vi søger talentfulde praktikanter til udvikling og programmering af vores app SIMPLI!
Hvem er du?
Vi forestiller os at du måske læser Softwareudvikling, Webudvikling, IT Design og Applikationsudvikling, Datalogi, Informatik, Interaktionsdesign eller et lignende studie. Du brænder for programmering og den nyeste teknologi - og du er ikke bleg for at vise det! Er du knivskarp til React-Native, Javascript, ES6, Redux, Native app design er det en fordel, men det er ikke noget krav.
Opgaverne kan veksle men kan bl.a. handle om:
 • Kortlægning af bedst arkitektur
 • Udarbejdelse af wireframes
 • Udvikling af nye generiske komponenter
 • Udvikling af sektioner i appen
 • Review og test af kode
Hvad kan vi tilbyde?
Vores praktikforløb giver dig relevant og spændende arbejde på dit CV. 

Simpli har i dag én udviklingsansvarlig, én salgsansvarlig og én marketingansvarlig samt én studiemedarbejder. Da vi endnu er i opstartsfasen, kan vi ikke tilbyde løn. Pt. arbejder alle i vores team ulønnet, men kendetegnet er entusiasme og engagement med stort E! Vi er meget fleksible ift. arbejdstider. Vi forestiller os et praktikforløb på 2-6 måneder med start omkring august/september 2017. Dertil vil det også være muligt at skrive afgangsprojekt hos os.

Din mening bliver hørt og vi forventer, at du leverer varen. Til gengæld får du tid til at lære, og du bliver trænet i “det rigtige arbejdsliv” samt tilknyttet et spændende udviklingsprojekt:

www.simpliapp.dk (appen kan downloades i App Store og Google Play fra august 2017)

For den rette kandidat er der gode muligheder for senere, at blive ansat som timelønnet ved siden af studiet, eller endda fuldtidsansat.
Interesseret I at høre mere?
Er du interesseret så send din ansøgning og CV på mail hurtigst muligt. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive på: ji@simpliapp.dk eller ringe på Tlf.: 51 92 17 70
Vi glæder os til at høre fra dig!